Ølsmagning i vores bunker under jorden

Bunker Beer afholder faste ølsmagninger hver 1. fredag og lørdag i måneden og arrangerer også for private grupper fra seks til 20 personer. Kom og mærk stemningen under jorden og bliv klogere på vores øl! Vi smager typisk fem forskellige øl fra vores sortiment og en smagning koster som udgangspunkt 150,- pr. deltager.

Tilmeld dig en smagning hos Bunker Beer lige her!

Ølsmagninger for private grupper, der har lyst til en hyggelig og anderledes oplevelse under jorden, er også meget populært. Vi har plads til smagninger fra seks til 30 personer. Vi kommer også gerne ud og afholder ølsmagninger og har erfaring med arrangementer helt op til 100 personer. Senest har vi stået for store fredagsarrangementer hvor en arbejdsplads eller ølforening gerne vil have besøg af Bunkeren og smage nordisk ØL i eget regi. Kontakt os for nærmere!

Typisk smager vi fem forskellige øl fra vores sortiment og en ølsmagning koster som udgangspunkt 150,- kroner pr. deltager.
Vi kan også arrangere stående sandwich på stedet eller efterfølgende spisning på Svane Pub, der ligger lige i nærheden og byder på god husmandskost!

Kontakt os gerne, hvis du ønsker et privatarrangement!

Sidste nyt fra Bunker Beer

Haandbryggeriet-Bavarian-Weizen-580x683.jpg